با توجه به اینکه بسیاری از عزیزان علاقمند به شرکت و ثبت نام در رشته های داروسازی هستند و با توجه به بازار کار و موفقیتی که در آینده خواهند داشت همواره بدنبال راه های برای موفقیت و کسب رتبه لازم برای شرکت در این رشته هستند بنابراین داوطلبان عزیزی که علاقمند به شرکت در آزمون لیسانس به داروسازی هستند و از شرایط ثبت نام خود آگاهی دارند می توانند برای آگاهی از زمان دقیق ثبت نام و شرایط ثبت نام آزمون لیسانس به داروسازی و زمان توزیع کارت ورود به جلسه شهریه دانشگاه های بین الملل و دانشگاه آزاد و نحوه قبولی در این دانشگاه ها و هر سوالی که دارید با مشاوران سامانه صدای مشاور درارتباط باشید.
مدارک جهت ثبت نام در آزمون لیسانس به داروسازی 96 - 97
مدارک مورد نیاز برای ثبت نام شامل برگ ثبت نام تکمیل شده، مدرک معتبر که نشان دهنده معدل کل مقطع دیپلم متوسطه باشد، مدرک معتبر که نشان دهنده معدل مقطع کارشناسی رشته های مورد پذیرش باشد، کارت پایان خدمت نظام وظیفه یا کارت معافیت دائم برای داوطلبان مرد است.
همچنین مدرک پایان و یا معافیت از طرح برای مشمولان طرح نیروی انسانی، مدرک زبان انگلیسی بر اساس جدول اعلام شده از سوی دانشگاه، تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی، عکس ۴*۳ و پرداخت مبلغ ۵۰۰ هزار ریال به صورت الکترونیکی به حساب دانشگاه علوم پزشکی تهران از دیگر مدارک اعلام شده ثبت نام است. در صورت قبولی در آزمون با توجه به آموزش رایگان، ضروری است پذیرفته شدگان همانند سهمیه آزاد، برگ تعهد خدمت مربوطه را تکمیل کنند.
شرایط ورود به دوره شامل برخورداری از شرایط عمومی تحصیل رایگان، دانش آموخته مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته کلیه رشته های گروه علوم پزشکی و گروه های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم تجربی است.
دارا بودن حداکثر ۲۵ سال سن در زمان ثبت نام آزمون الزامی است. مدت زمان سربازی و طرح نیروی انسانی به حداکثر سن اضافه می شود.
دارا بودن معدل کل دیپلم بالاتر از ۱۷، دارا بودن معدل مقطع کارشناسی بالاتر از ۱۶ و دارا بودن یکی از مدارک زبان انگلیسی به شرح جدول اعلام شده از سوی دانشگاه از جمله شرایط ورود به دوره است.
دانشجویان مشمول آیین نامه استعدادهای درخشان و برگزیدگان المپیادهای علمی دانشجویی از احراز شرط معدل دیپلم ۱۷ و بالاتر و معدل کارشناسی ۱۶ و بالاتر معاف هستند.
بنابراین متقاضیان گرامی در صورت نداشتن آگاهی می توانند با مشاوران سامانه صدای مشاور در ارتباط باشند و از خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی سامانه صدای مشاور استفاده کنند..
جهت کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با این مطلب با مشاورین صدای مشاور تماس حاصل نمایید
تماس از تلفن ثابت سراسر ایران بدون گرفتن کد : 9099071611
تماس از موبایلهای همراه اول بدون گرفتن صفر اول : 99225595
پاسخگویی 8 صبح تا 12 شب (حتی ایام تعطیل)
آشنایی با دروس دانشگاهی رشته ی داروسازی
حداقل طول رشته ی دکترای عمومی داروسازی ۶ سال است.که شامل ۲۰۹ واحد درسی اختصاصی و عمومی است.
دروس پایه در این رشته همپوشانی زیادی با دروس پایه ی رشته ی پزشکی دارد. درس های این رشته را میتوان به دو بخش دروس پایه و دروس تخصصی تقسیم کرد که دروس پایه شامل مواردی از جمله : انگل شناسی،میکروب شناسی ،قارچ شناسی، شیمی آلی ، شیمی عمومی و تجزیه و…. دروس اختصاصی از جمله فارماکولوژی، میکروب شناسی دارویی،گیاه شناسی دارویی، سم شناسی، کنترل میکروب دارویی، و روشهای دستگاهی و…
مهارت های لازم برای اشتغال در رشته ی داروسازی
همانگونه که ذکر شد یکی از مهمترین وجه تمایز داروسازی از سایر رشته های علوم پزشکی، کار تحقیقاتی فراوان در این رشته است. بنابراین علاقه مندان به کار تحقیق و پژوهش میتوانند این رشته را به عنوان آینده ی شغلی وتحصیلی خود برگزینند. لازمه ی موفقیت در این رشته ی تحصیلی تسلط و علاقه به درس شیمی است .بدیهی است که شیمی بخش جدایی ناپذیر از رشته ی دارو سازی است چه برای کار در داروخانه چه کار های تحقیقاتی.چون دارودرمانی بخش عمده روند درمانی در بالین است آشنایی با علوم پایه ی پزشکی نظیر فیزیولوژی ، آناتومی و زیست شناسی لازم است.
البته برای موفقیت در کار های پژوهشی ، ریاضی و فیزیک نیز نقش مهمی ایفا میکنند.
فرصت های شغلی و تحصیلی برای رشته ی داروسازی
این رشته در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه های علوم پزشکی خارج از کشور ارایه میگردد و در ایران به در درو مقطع کترای عمومی وتخصص داروسازی عرضه میشود.
فارغ التحصیلان مقطع دکتری عمومی داروسازی به شرط داشتن معدل بالا،میتوانند در امتحان تخصص شرکت کنند. پذیرفته شدگان دوره تخصص میتوانند ببسته به گرایش تخصصی خود به کار تحقیقاتی در این زمینه بپردازند.
این رشته بازار کار خوبی دارد. چنانچه بیش از ۹۰% فارغ التحصیلان جذب بازار کار میشوند که قسمت عمده ای از آنها به کار در داروخونه ها روی می آورند . به طور کلی آینده شغلی این رشته را میتوان در چهار دسته تقسیم بندی کرد:
۱٫خدماتی(شامل کار در داروخانه به عنوان ناظر بر درستی کار نسخه پیچ وهم چنین اراِیه ی خدمات به بیماران)
۲٫مشاوره ای( شامل کار در داروخانه اطلاع رسانی از نحوه ی صحیح مصرف دارو و ارایه خدمات مشاوره به خود پزشک)
۳٫مدیریتی(شامل کار در صنایع دارویی و کارخانه های داروسازی)
۴٫پژوهشی(شامل کار در مراکز تحقیقاتی و کارخانه های داروسازی به عنوان تحقیق و توسعه فعالیت دارویی)
لذا علاوه بر داروخانه ها ، مراکز تحقیقاتی،کارخانه های داروسازی،کارخانه های لوازم آرایشی برای فارغ التحصیلان فرصت شغلی فراهم میکنند.
واحد های رشته ی داروسازی
قابل ذکر است رشته ی داروسازی در زیرگروه دو رشته های علوم تجربی قرار دارد.بنابراین ضرایب دروس اختصاصی برای این رشته ی تحصیلی به قرار زیر است:
زمین شناسی———>1
زیست شناسی ——–>4
شیمی—————–>3
فیزیک—————->2
ریاضیات————–>3
توجه داشته باشید همه دروس بالا اختصاصی بوده و ضریب همه در سه ضرب میشود.
چارک پایین رتبه ی کشوری برای قبولی رشته ی داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال گذشته ۱۲۶۰ بوده است.
چارک پایین رتبه ی کشوری مورد نیاز برای قبولی رشته ی داروسازی در کشور ۵۹۰۰ بوده است.
حداقل درصد های مورد نیاز برای قبولی رشته ی داروسازی
حدود درصد های مورد نیاز برای قبولی داروسازی دانشگاه تهران:
ادبیات فارسی عربی معارف زبان زمین شناسی ریاضی زیست شناسی فیزیک شیمی
۶۰% ۷۰% ۷۰% ۵۰% ۱۰% ۷۰% ۶۰% ۸۰% ۷۰%
حداقل درصد های مورد نیاز برای قبولی این رشته در کشور:
ادبیات فارسی عربی معارف زبان زمین شناسی ریاضی زیست شناسی فیزیک شیمی
۵۰% ۵۰% ۵۰% ۴۰% ۱۰% ۵۰% ۶۰% ۶۰% ۵۰%
منبع : شرایط پذیرش در آزمون لیسانس به داروسازی 96 - 97
:: بازدید از این مطلب : 314
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0